Meteen naar de inhoud


Welkom bij Bloemen van Stein
Onze bloemenwinkel in Arnhem ligt midden in het Spijkerkwartier. Stein stelt met passie en plezier een bijzonder boeket voor je samen, ook als je online bestelt. We bezorgen bloemen zelf in Arnhem en omliggende plaatsen.

Bijzondere gelegenheden
Je kunt ook bij Bloemen van Stein terecht voor bloemen voor een bijzondere gelegenheid. We hebben veel ervaring met bloemen en decoratie voor bruiloften. Op onze pagina ‘Huwelijk’ vind je er meer over. In moeilijke tijden denken we graag mee over rouwstukken. Bekijk voor meer informatie deze pagina.

Bloemen bezorgen
Van dinsdag tot en met zaterdag vind je verse seizoensbloemen in onze bloemenzaak. Het aanbod kan iedere dag anders zijn, maar altijd passend bij de tijd van het jaar. Je kunt rekenen op veel kleur en vrolijke bloemen. Komt een winkelbezoek niet uit? Bestel dan je bloemen via onze website. Je kunt online ook zelf een boeket samenstellen. Wij bezorgen de bloemen dan op de dag die jij kiest.

In de knusse winkel komt de geur van verse bloemen je meteen tegemoet. Ze staan opgesteld in allerlei kleuren: geel, oranje, paars, rood. De grote groene planten die ernaast staan maken het plaatje compleet, ” schreef de De Gelderlander bij de opening van de winkel. Inmiddels is de winkel alweer een jaar open en hebben we veel klanten mogen verwelkomen.

Abonnement
Wil je altijd verse bloemen in huis of op kantoor? Je kiest bij ons zelf een abonnement uit. Van klein tot groot, we hebben verschillende opties. Bij de start van een abonnement bespreken we eerst je wensen, zodat de bloemen ook echt bij jou passen. Ze worden geleverd in een vaas, zodat je ze niet meer zelf hoeft aan te snijden. Vraag hier direct onze mogelijkheden aan voor thuis of zakelijk.