Meteen naar de inhoud
Home » Over ons

Over ons

Bloemen van Stein is een kleine authentiek bloemenboetiek waar je bloemen kunt kopen in het Arnhemse Spijkerkwartier. De locatie wordt al tijden gebruikt als bloemenwinkel (voorheen De Bloembinderij). De winkel staat bekend om de verse bloemen en de creatieve boeketten. Maar we verkopen ook allerlei kamerplanten. Verder vind je bij ons een ruime keuze aan vazen, bloempotten en decoratie.

Je kunt via onze site bloemen laten bezorgen in Arnhem. Maar je kunt ook voor jezelf bloemen online bestellen. Ben je toe aan inspiratie of advies? Kom dan gezellig naar onze winkel in het Spijkerkwartier.


In de media

Bij de start van de winkel publiceerde de Gelderlander een verhaal over de winkel.

In de knusse winkel komt de geur van verse bloemen je meteen tegemoet. Ze staan opgesteld in allerlei kleuren: geel, oranje, paars, rood. De grote groene planten die ernaast staan maken het plaatje compleet, ” schrijft de krant. Lees het hele artikel op de site van De Gelderlander.

Ook RTC Connect maakte een reportage. De omroep kwam langs om te filmen in de winkel en om Stein te interviewen. Hieronder kun je de reportage bekijken.

Ook In de Buurt en het AD publiceerden een artikel over de winkel. In dit artikel vertelt Stein: “Als klanten iets speciaals in hun huis willen, maar niet goed weten hoe ze dat moeten aanvliegen, kom ik graag even kijken zodat ik mee kan denken. Ik zorg er dan voor dat een plant of een bloemstuk helemaal in het interieur past.”

Adresgegevens
Bloemen van Stein
Spijkerlaan 7
6828 EB Arnhem
026-4459264
info@bloemenvanstein.nl

Kijk ook op onze Instagram of Facebookpagina!