Meteen naar de inhoud
Home » Kerst met Stein

Kerst met Stein

Buiten wordt het kouder, iedere dag wordt het iets eerder donker. De tijd van het jaar om de gezelligheid binnen te zoeken. Bij Bloemen van Stein kun je terecht voor kerstdecoratie en vazen, potten of kandelaren om het binnen extra warm en knus te maken! Je vindt er ook een cadeau voor kerst of om op een ander moment te geven. Het is een feest om nu in de winkel te komen. We hebben ons aanbod aan decoratie aangepast aan de tijd van het jaar. Natuurlijk kun je ook terecht voor bloemen, je kunt ze ook online bestellen bij je lokale bloemist in Arnhem.

Kaarsen
We verkopen in onze bloemenwinkel in Arnhem veel verschillende soorten kaarsen in de winkel. De kaarsen van Ester & Erik zijn bijzonder onderdeel van onze collectie. De kaarsen komen uit Denemarken en branden heel mooi. Door de conische vorm druipen ze eigenlijk nooit. Maar het meest opvallend zijn de kleuren: deze kaarsen zijn echt en lust voor het oog!

Kerstballen
Het blijft een magisch moment: het optuigen van de kerstboom. De een heeft een verzameling kerstballen die ieder jaar groeit, de ander kiest om de tijd een ander thema. We hebben in onze winkel kerstballen die je als basis kunt gebruiken, maar ook bijzondere kunststukjes. Leuk voor jezelf, maar ook als cadeau voor kerst of een ander moment.

Kerst trends 2022
Stein: ‘Goud is de kerstkleur die altijd terugkomt, en dit jaar zie je dit in de winkel veel terug. Het geeft voor veel mensen al snel het magische kerstgevoel. De kleur groen is natuurlijk ook een basiskleur met kerst, die dit jaar in veel variaties te krijgen is. We voegen er in de winkel verschillende kleuren aan toe, zoals roze. En ik verwacht dat kaarsen dit jaar nog meer centraal staan. Mensen zijn iets voorzichtiger met de verwarming opstoken en zullen misschien met minder lichtjes uitpakken om elektriciteit te besparen. Kaarsen geven dan toch een extra warm gevoel.’ Hier lees je een uitgebreider artikel bij Indebuurt over onze bloemenwinkel in Arnhem.

Hoe blijft een kerstboom lang mooi?
We delen graag tips met je, zodat je boom zolang mogelijk mooi blijft.

  • Laat de boom eerst op temperatuur komen. Niet ineens van de kou buiten naar een warme woonkamer. Laat de boom even een nachtje in een ruimte staan waar geen of weinig verwarming is
  • Eigenlijk werkt een boom zonder kluit net als snijbloemen: je moet hem aansnijden zodat hij goed water op kan opnemen. Zaag er een stukje af voordat je de boom in het water zet. De boom kan wel een liter of meer drinken in de eerste dagen!
  • Zet de boom niet te dicht bij de verwarming, want eigenlijk houdt hij niet zo van warmte.
  • Makkelijker is natuurlijk een boom met kluit, die gaat langer mee en kan ook weer buiten geplant worden. Een duurzamere boom dus!