Meteen naar de inhoud
Home » De specialist in zijdebloemen in Arnhem

De specialist in zijdebloemen in Arnhem

Ben je op zoek naar kunstbloemen? Wij hebben altijd een collectie zijdebloemen in onze winkel. Van boeket tot boom, we helpen je graag verder. We zoeken altijd bloemen die heel gedetailleerd en vaak met de hand zijn gemaakt. Daardoor hebben we duurzame kunstbloemen die een prachtige sfeer geven!

Papaver in verschillende kleuren

Je kunt bij ons een boeket met kunstbloemen laten samenstellen. Zo’n zijdeboeket wordt gemaakt in een van onze vazen, of in een vaas die je zelf meebrengt. We maken ook andere creaties van zijde die passen bij jouw interieur of bedrijf.

Op de foto’s hieronder zijn enkele voorbeelden van creaties met zijdebloemen die in opdracht gemaakt zijn. Soms geven we advies in de winkel, maar regelmatig komen we langs bij klanten om te adviseren welke combinatie van kunstbloemen het beste past bij het interieur. Het kan een boeket zijn, een combinatie van enkele takken of we maken zelf een boom met zijdetakken.

Wij werken met verschillende merken kunstbloemen, waaronder die van het merk Silkka. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact op via onderstaande knop of kom langs in onze winkel aan de Spijkerlaan 7 in Arnhem.

Deze pagina is onderdeel van Bloemen van Stein, een winkel vol bloemen, zijde en decoratie in Arnhem.