Meteen naar de inhoud
Home » Planten

Planten

In onze winkel vind je altijd een groot assortiment aan planten. We hebben grote planten die je pontificaal in je woonkamer kunt zetten, maar ook kleine plantjes voor op de vensterbank of op tafel. We zorgen dat we altijd planten op voorraad hebben, maar misschien heb je wel een speciale wens. We denken graag met je mee, en waar mogelijk zorgen we dat je de plant krijgt die bij jouw huis past. Houd onze Instagrampagina in de gaten om regelmatig te zien welke planten er in de winkel staan.

De bekende 'pannenkoekplant', een Strelizia en een Asparagus in onze winkel
Een selectie van de planten die in de winkel te vinden is

Advies aan huis
We plaatsen regelmatig grote planten bij onze klanten thuis, op kantoor of in een winkel, Op de foto’s hieronder zijn enkele voorbeelden te zien. Geïnteresseerd in een grote plant? We bespreken je wensen en gaan dan op zoek naar iets dat bij jou past. We komen de plant thuis installeren, zodat je er geen werk aan hebt!

Waterplanten
Ze zijn bij veel klanten inmiddels al bekend: de waterplanten van Bloemen van Stein. Ben je op zoek naar een plant, maar wil je iets luchtigs? Heb je al veel planten, maar zoek je iets unieks? Of ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? We maken verschillende soorten planten geschikt als waterplant. Je kunt bij ons in de winkel meerdere soorten en formaten kamerplanten vinden die op water staan. We leggen graag uit hoe je ze verzorgt, je hoeft ze in ieder geval minder vaak water te geven!