Meteen naar de inhoud

Huwelijk

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. De ‘mooiste dag van je leven’ komt eraan. Je bent op zoek naar bloemen om de bruiloft nog mooier te maken. Een bruidsboeket is meestal het begin. Wij helpen je graag om te zorgen dat het plaatje perfect wordt. Wil je inspiratie opdoen en plannen maken? Scroll dan snel naar beneden voor onze brochure!

Welke bloemen passen bij de bruidsjurk? Of welke bloemen kies je voor de bruidegom? Wil je een klassieke uitstraling, of ben je op zoek naar iets unieks? Wij denken graag met je mee over bloemen voor de bruiloft. Je kunt natuurlijk ook even binnenlopen in onze winkel om een afspraak te maken. Of stuur een mail.

Bruidsboeket
Bijna iedere bruid heeft wel een bruidsboeket. Als het goed is dan maakt het boeket het plaatje compleet. Afgestemd op de jurk, maar ook op de persoon. Bij de een past een heel strak gebonden boeket, de ander gaat juist voor een veldsfeer. En de ene bruid gaat voor heel kleurrijk, terwijl de ander voor pasteltinten kies. Weelderig of eenvoudig, groot of klein: er is veel te kiezen. En daar helpen we je graag bij!

Decoratie op (trouw)locatie
Of je nu buiten of binnen trouwt: met bloemen krijgt de ceremonie een extra tintje. Het kan van de locatie afhangen wat je nodig hebt voor de aankleding. We denken graag met je mee over de aankleding van jouw locatie.

Corsages
Je ziet ze niet meer zo vaak als vroeger, maar nog regelmatig heeft de bruidegom een corsage. Soms kiezen stellen er ook voor om de ouders of getuigen een corsage te laten dragen. Natuurlijk zorgen we voor corsages die passen bij de andere bloemen.

Inspiratie
Wil je alvast inspiratie op doen voor je bruiloft? Download hieronder onze brochure! Benieuwd naar de bloemist? Maak hier kennis met Stein!

Brochure Huwelijk

Download de brochure

Send download link to:

Op een mobiele telefoon werkt de download niet altijd. Download via een computer of vraag de brochure aan via deze link.