Meteen naar de inhoud

Rouwbloemen

Voor veel mensen horen bloemen bij een waardig afscheid. Bloemen kunnen troost bieden. Met een bloemstuk of rouwboeket kun je ook iets van de persoonlijkheid van je dierbare weergeven. Passen mooie rozen, of hield de overledene meer van een weelderige pure bloemen? Bekijk een impressie op onze Pinterestpagina. Wij kunnen de bloemen bezorgen op de locatie van de uitvaart.

Direct bestellen

Kleurrijk bloemstuk

Vaak kiezen nabestaanden voor een kleurrijk bloemstuk of rouwboeket. Wij hebben hier veel ervaring mee. We bespreken graag de mogelijkheden en we bezorgen bloemen in Arnhem en omgeving wanneer je dat wilt. We kunnen zowel een kistbedekking maken als een ander bloemstuk. Ook zijn er verschillende vormen mogelijk. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een vorm van een hart.

Kistbedekking

Met de kistbedekking is de kist volledig bedekt onder de bloemen. We kunnen er een weelderig stuk van maken maar het kan ook uit één soort bloem bestaan. We bedenken graag samen met je hoe groot deel van de kist bedekt moet worden. Dit bloemstuk is (nog) niet via onze website te bestellen, maar wel telefonisch of via e-mail.

Rouwstuk

Juist in tijden van verdriet is het belangrijk dat een rouwstuk of rouwboeket aan jouw wensen voldoet. Daarom bespreken we graag welke mogelijkheden we kunnen bieden. Je kunt hiervoor altijd contact opnemen om een afspraak te maken om je wensen door te nemen. Tijdens onze openingstijden kun je ons bellen, ook zijn we per e-mail bereikbaar.

Online bloemen voor uitvaart bestellen

Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Je kunt ook online bestellen. Via de website kun je een direct rouwbloemen bestellen. Ben je op zoek naar een ander stuk dan op onze website staat? Neem dan contact met ons op.