Meteen naar de inhoud
Home » Diensten

Diensten

Bloemen van Stein is niet alleen een winkel waar je bloemen kunt kopen, we leveren ook meer diensten. Natuurlijk draait onze zaak wel om bloemen, planten en decoratie.

Bezorgen
Je kunt de bloemen bij ons niet alleen kopen in de winkel, je kunt ook bloemen laten bezorgen. We bezorgen zelf in Arnhem, maar we kunnen ook in de rest van Nederland bloemen laten bezorgen. Lees meer op onze bezorgpagina.

Abonnementen
Wil je altijd verse bloemen in huis of wil je iemand een abonnement cadeau geven? Dan is een abonnement op bloemen iets voor jou. We luisteren graag naar jouw wensen en kunnen voor variatie zorgen! Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op.

Zakelijke klanten
Als je namens een bedrijf, organisatie of vereniging bloemen wilt kopen, heb je vaak andere wensen. Zo kan het prettig zijn om achteraf een factuur te krijgen. Ook kan het interessant zijn om een zakelijk bloemenabonnement te nemen. Je krijgt dan iedere week, of om de week, verse bloemen op kantoor. Meer weten over de mogelijkheden? Kijk op onze pagina voor zakelijke klanten.