Meteen naar de inhoud
Home » Valentijnsdag

Valentijnsdag

Het is Valentijnsdag! Onze winkel aan de Spijkerlaan 7 is vandaag geopend tot 18:30 uur. Het moment om je geliefde te verrassen met bloemen. Ga je rode rozen bestellen, een valentijnsboeket, een kleurrijke boeket of ga je voor kunstbloemen? Bij Bloemen van Stein staan we klaar om je te helpen met de beste keuze voor deze dag. Als je op tijd bestelt, zorgen we dat je bloemen klaarstaan of bezorgen we ze bloemen voor Valentijnsdag bij je geliefde!

Rode rozen

Rode rozen zijn niet zomaar bloemen; ze zijn het ultieme symbool van passie en romantiek. Laat je gevoelens spreken met een rode rozen. Wij selecteren voor Valentijnsdag altijd een bijzondere rode roos, die mooi open komt en heerlijk ruikt. Of je nu een nieuw vuur wilt aanwakkeren of een langdurige liefde wilt vieren, rode rozen zijn altijd een schot in de roos. Rode rozen voor Valentijnsdag zijn in onze webshop te bestellen.

Valentijnsboeket

Onze valentijnsboeketten zijn kunstwerken op zich. Kies voor een klassiek boeket met een rood hart voor een extra romantisch tintje, of ga voor een stijlvol en ingetogen boeket zonder hart. Elk boeket is met zorg samengesteld om de liefde te vieren en een blijvende indruk achter te laten. In een boeket voor valentijnsdag verwerken we vooral rode en roze bloemen. Het valentijnsboeket is in onze webshop te bestellen.

Kleurrijk boeket

Als je op zoek bent naar iets levendigs en kleurrijks, ga dan voor een boeket van Stein. Deze boeketten worden samengesteld met kleurrijke bloemen, in een veld-achtige sfeer die helemaal past bij deze tijd. Geen traditioneel valentijnsboeket, maar wel een vrolijke verrassing om je geliefde te laten merken dat je aan haar denkt op deze dag! Je bestelt deze bloemen voor Valentijnsdag via de webshop.

Bestel direct

Kunstbloemen

Voor wie op zoek is naar iets blijvends, bieden we ook prachtige kunstbloemen aan. Het is een origineel cadeau voor Valentijnsdag. Deze bloemen behouden hun schoonheid voor altijd en vormen een tijdloos symbool van liefde. Een attent cadeau voor die speciale persoon dat blijvende vreugde en schoonheid brengt. Deze bloemen zijn niet via de website te bestellen, maar kunnen we in de winkel voor je samenstellen.

Bestel op tijd

Bestel eenvoudig online en maak indruk op je geliefde met de prachtige bloemen van Bloemen van Stein. Levering in Arnhem en omliggende plaatsen is snel en betrouwbaar. Maak van Valentijnsdag een onvergetelijke ervaring!