Meteen naar de inhoud
Home » Diensten » Bezorgen

Bezorgen

Heb je geen tijd of gelegenheid om zelf naar de winkel te komen? Geen probleem, wij kunnen je bloemen bezorgen in Arnhem of daar buiten.

Bloemen bezorgen in Arnhem

In Arnhem kunnen wij zelf bezorgen in de wijken Spijkerkwartier, Sint Marten, Sonsbeekkwartier, Molenbeke, Burgermeesterswijk en andere wijken in Arnhem-Noord. Ook in Arnhem-Zuid bezorgen we in de wijken Schuytgraaf, Rijkerswoerd, Elderveld en de andere wijken. De kosten binnen Arnhem zijn 5,00 euro per bezorging. In het bestelformulier kun je aangeven wat het bezorgadres moeten worden.

In de buurt van Arnhem

In de plaatsen Huissen, Elst, Velp, Oosterbeek, Driel kunnen we ook bezorgen. Wilt u onze bloemen in een andere plaats rond Arnhem laten bezorgen, stuur dan even een mail zodat we in overleg kunnen kijken naar de mogelijkheden. De kosten buiten Arnhem zijn 7,50 euro.

Elders in Nederland

Het kan ook zijn dat u bloemen bestelt voor iemand verder buiten Arnhem. Helaas kunnen we dan in de meeste gevallen niet zelf de bloemen leveren. We zorgen dan dat de bloemen door een lokale bloemist gemaakt en geleverd worden. De bezorgkosten zijn dan ook 7,50 euro.

Meer weten over de winkel? In dit artikel vertelt Stein over de winkel.

Een papaver bij Bloemen van Stein in Arnhem