Meteen naar de inhoud
Home » Kaarsen

Kaarsen

In onze winkel hebben we veel soorten kaarsen. We hebben dinerkaarsen en stompkaarsen die sfeer geven in huis. We hebben onze kaarsen zorgvuldig uitgekozen. We vinden het belangrijk dat ze kleur geven aan je interieur. Daarom kiezen we ieder seizoen voor kleuren die passen bij het moment. Maar we vinden het ook belangrijk dat ze mooi branden. Daarom werken we met twee merken die hoge kwaliteit leveren.

Dinerkaarsen
De lange kaarsen van het Deense merk Ester & Erik zijn prachtig vormgegeven. De dinerkaarsen hebben een kegelachtige vorm: ze zijn breed aan de onderkant en heel smal aan de bovenkant. Ze worden in Denemarken gegoten in metalen rekken en daarna handmatig in een kleurbad geverfd. Er zit een stukje metaal in verwerkt dat ervoor zorgt dat de kaars automatisch stopt met branden. Zo voorkom je dat ze inbranden in een kandelaar! De kaarsen zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.


Lotuskaarsen
De stompkaarsen van het Belgische merk Dekocandle vallen op door de genuanceerde kleuren en de mooie vorm van branden. Als de kaarsen gelijkmatig branden, krullen de zijkanten langzaam op. Door het branden wordt de vorm van de kaars alleen maar mooier! Deze lotuskaarsen zijn in meerdere maten en kleuren in onze winkel te koop.


Benieuwd geworden? Kom een kijkje nemen in onze winkel aan de Spijkerlaan in Arnhem.