Meteen naar de inhoud
Home » Diensten » Abonnement

Abonnement

Voor sommige mensen is het een heerlijk uitje om iedere week zelf bloemen te halen bij een bloemist in Arnhem. Maar misschien heb jij wel liever iedere week of iedere maand een vers boeket thuisbezorgd. Met een abonnement heb je thuis of op het werk altijd bloemen!

Je kunt bij ons al vanaf 17,50 euro per boeket week / tweewekelijks / maandelijks een abonnement afsluiten (exclusief bezorgkosten). We zetten het boeket iedere keer voor je in een vaas die je van ons in bruikleen krijgt. We snijden de bloemen al schuin voor je af, zodat ze zo lang mogelijk mooi blijven. Zo heb je altijd mooie bloemen van een bloemenwinkel in Arnhem, zonder dat je de deur uit hoeft!

Jij bepaalt natuurlijk wat je in huis wilt. Je kunt vast inspiratie opdoen op onze Instagrampagina. Als je voor een abonnement kiest, gaan we in gesprek over jouw smaak. Hoe je van een veelkleurig boeket, of kies je liever voor bloemen van dezelfde soort? Wat is je lievelingskleur, en wat wil je juist niet in huis hebben? Zo zorgen we samen dat er altijd verse bloemen naar jouw smaak in huis staan!

Bezorging
Als je voor een abonnement kiest, bezorgen we ook. Een boeket wordt in een glazen leenvaas geleverd. De bezorgkosten zijn in Arnhem € 5,00 per bezorging. Onze bezorgdagen zijn dinsdag tot en met zaterdag. Het is ook mogelijk om de bloemen zelf op te halen. 

Benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden? Kijk dan op onze pagina voor zakelijke klanten.